SYNERGY MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN – AL

MUILTIVITAMINA DHE MINERALE ME LUTEIN

Çfarë paraqetMULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN?

MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN është formulë superiore e cila i përmban të gjitha vitaminat dhe mineralet të domosdoshme për mbajtjen e shëndetit të mirë. Ndihmon në metabolizmin e hidrateve të karbonit, yndyrave dhe proteinave.

Vitaminat dhe mineralet janë meterie natyrore të cilat i nevojiten organizmit tonë për rritjen zvillimin dhe funksionimin e tij të duhur. MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN përmban antioksidantë – vitamina dhe mikroelemente në doza të rekomanduara ditore dhe përdoret si parandalim nga disa sëmundje dhe gjendje të caktuara shëndetësore. Qëllimi i përdorimit të tyre është të kompensohet mungesa që mund të shfaqet për shkak të ushqimit jocilësor, ose për shkak të konsumimit të ushqimit me sasi të vogla të vitaminave dhe mineraleve.

Përshkrim

Veprimi i MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN

Përfitimi nga marrja e multivitaminave dhe mineraleve është shumë e madhe dhe shumëfishtë. Përveç mbajtjes së llogarisë për ushqimin e drejtë, është e nevojshme marrja shtesë e vitaminave dhe mineraleve në doza adekuate për sigurimin e përkrahjes ushquese maksimale. Studimet kanë treguar se përfitim më të madh nga marrja e rregullt e shtojcave të multivitaminave dhe mineraleve  kanë personat me sëmundje kronike dhe personat më të moshuar. Është vërejtur se se tek ata ulet frekuenca e infeksioneve dhe inflamacioneve, kurse gjatë matjes së telomereve nga kromozomet është dëshmuar se me marrjen e multivitaminave mund të zgjatet jetëgjatësia.

MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN i japin përkrahje shëndetit dhe mirëqenies së përgjithshme:

  • Duke e neutralizur ndikimin e dëmshëm të radikaleve të lira e përmirëson sistemin imunologjik të organizmit
  • Duke dhënë kontribut për mbajtjen e funksionit normal të zemrës dhe të aktivitetit të enëve të gjakut
  • Duke e përmirësuar disponimin dhe aftësitë njohëse
  • Duke siguruar dendësinë normale të kockave dhe funksionin normal të muskujve
  • Duke marrë pjesë në formimin e elementeve të gjakut dhe membranave qelizore
  • Duke dhënë kontribut për mbajtjen e shikimit, lëkurës, flokëve, mukozës, dhëmbëve në gjendje normale
  • Duke e ulur stresin dhe rraskapitjen dhe duke e përkrahur funksionimin normal të sistemit nervor
  • Duke e ruajtur shëndetin e përgjithshëm të organizmit

Përparësitë e MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN

  • Përmbajnë doza të rekomanduara të të gjitha vitaminave dhe mineraleve për përdorim oral

Informacion shtesë

Состојка / Ingredients / Përbërje

Количина / Amount / Sasi

Vitamin A (Retinyl Acetate)

800 mcg

Beta carotene (Provitamin A)

6mg

Vitamin C (Ascorbic Acid)

80 mg

Vitamin D (Cholecalciferol)

10 mcg

Vitamin E (D-alpha tocopherol)

30 mg

Vitamin B1 (Thiamine Hydrochloride)

4 mg

Vitamin B2 (Riboflavin)

4 mg

Vitamin B3 (Niacin)

16 mg

Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride)

6 mg

Folic Acid

400 mcg

Vitamin B12 (Cyanocobalamin)

9 mcg

Biotin (D-biotin)

150 mcg

Pantothenic Acid (D-calcium Pantothenate)

10 mg

Calcium (Carbonate)

160 mg

Phosphorus (Calcium Hydrophosphate)

125 mg

Magnesium (Oxide)

100 mg

Zinc (Oxide)

15 mg

Iron (Ferrous Fumarate)

18 mg

Copper (Sulphate)

2 mg

Manganese (Sulphate)

2 mg

Iodine (Potassium Iodide)

150 mcg

Chromium (Chloride)

120 mcg

Potassium (Chloride)

40 mg

Molybdenum (Sodium Molybdate)

25 mcg

Selenium (Sodium Selenite)

50 mcg

Lutein

3 mg

Vitamin K (Phylloquinone)

30 mcg

Дозирање / Dosage / Dozimi

Една капсула на ден после оброк.
A capsule per day, after the meal.
Një kapsulë në ditë pas ngrënies.